"Love all, trust a few, do wrong to none! " - William Shakespeare

Oamenii sa isi vada de gunoiul din viata lor, sa lase praful din sufletul meu, sa mi-l sterg singura!

Unii oameni, sunt priceputi, intelepti si foarte destepti in tot ceea ce ii priveste pe altii, dar nu pe sine! Auzi pe unul altul " daca eram in locul lui/ei, faceam altfel", dar intrebarea mea pentru tine este, DACA AI FII IN LOCUL TAU, CE AI FACE? . De ce sa nu fii priceput in problemele tale, si de ce nu vrei sa intelegi ca esti actor in rol principal in viata ta, sau la randul tau astepti "alt expert" sa iti zica ce ar face in situatia ta?. Suntem atat de naivi si rai, nu vrem sa fim mai buni nu vrem sa ne ajutam unii pe altii. Vrem doar sa scoatem in evidenta greselile altora ( nu stiu daca esti informat, dar unii oameni sunt "perfecti!"), uitam sa fim umani. Este mai usor si mai rapid sa faci rau, decat sa faci un bine, si adevarul este, ca in ziua de astazi, nu faci un bine, decat daca esti filmat/pozat, distribuit pe retelele de socializare etc, etc.. Trist, foarte trist. 

Dar, gandeste-te - "CE AI CERE DACA AI STII CA RASPUNSUL ESTE DA?"

 

Oamenii sa isi vada de gunoiul din viata lor, sa lase praful din sufletul meu, sa mi-l sterg singura! 

What goes around..comes around

brokenheartYou know that moment, when you actually had enough. I have had that feeling recently, I just feel fed up of people, of fake people. How can you be so mean with the others? How can you be so selfish and then wonder why no one likes you? Play the victim?.. oh yea, I think you deserve an Oscar for the best liar in the world. And still, the same "person" comes to you to pretend to be your friend, and to ask for your advice, to make sure you still like them, because we all now, fake people got an image to maintain. But what do you do when you still have to work with that "bitch", what do you do when you can't do anything???...

In the end, you know, everybody will see, sooner or later. People around you are not stupid, bitch. And you know, what goes around...comes around..

Kharma is a bitch!

Te-ai indragostit, incepeti sa va cunoasteti, ajungeti sa va iubiti ( sau cel putin asa crezi tu), crezi ca nimeni nu e la fel ca el, ca el e cel mai bun si ca nu o sa te dezamageasca niciodata! Ha, cateodata suntem chiar prostute!  

Este o vorba din popor : "Omul la nervi, spune ce are pe suflet si nu are curajul sa o faca in zilele senine! ". Viata in doi e atat de simpla, si totusi, atat de complicata. De fapt, oamenii sunt complicati, dragostea e simpla. Stii dragostea aia, cand iubesti pe cineva mai mult decat te iubesti pe tine, cand simti ca e totul pentru tine si cand simti ca nu ai putea sa traiesti fara el, cand ai face orice pentru el. Dar ce faci, cand esti dezamagita? Dai cu piciorul si pleci? Daca ar fi atat de usor, si nu s-ar " lasa" cu suflete calcate in picioare si inimi ranite!. Si totusi, ce faci? . Nu exista dragoste fara respect, sinceritate si comunicare. Daca una dintre aceste valori dispare, pierdem totul intr-o clipa. Dar daca tu vrei sa lupti, dar 'jumatatea ta' nu, doar pentru ca noi oamenii iubim diferit, in diferite feluri, si pentru tu ai trait pana acum intr-un vis frumos, o iluzie, din care a sosit momentul sa te trezesti la realitate. Stiu, doare atat de tare sa realizezi, ca de fapt tu ai dat totul si in schimb te-ai ales cu o inima franta!Si stii ce doare mai tare?Cand tu faci totul pentru persoana de langa tine si nu e suficient sau te izbesti de un " compliment"- " esti praf- nu stii sa faci nimic". Asta doare!

Scumpa mea, esti singura care poate avea grija de tine, singura care poate decide ce vrei- stapana pe viata ta. Vrei sa pleci? Pleaca, nu astepta pana e prea tarziu. Apreciaza ce ai pana nu e prea tarziu!.

Si nu uita, toate se platesc la timpul potrivit. Kharma is a bitch! 

Life is a competition..

Ce faci cand simti ca toata lumea e impotriva ta? Ce faci atunci cand simti ca nu ai succes in nimic? Lupti: viata e o competitie! si cel mai important: NU renunta! Cu totii trecem prin incercari, probleme in viata- este inevitabil. Daca nu ar fi asa, nu am putea sa stim cand suntem cu adevarati fericiti. Acum e greu, dar o sa iasa soarele, eventually!

De multe ori ne complicam viata, opunandu-ne schimbarii.Schimbarea ne ajuta sa ne maturizam, sa crestem , sa evoluam si ne invata lectii importante. Nimeni nu a spus ca e usor, dar cu siguranta, nu este imposibil. Se zice ca lucrurile bune se obtin prin munca!

Totul se afla in mainile tale, TU decizi ce vrei sa faci cu viata ta, nimeni altcineva nu poate sa decida pentru tine.Da, este nevoie de multa 'munca', trebuie sa inveti sa faci fata situatiei si sa accepti o rasturnare completa a situatiei actuale pentru a ajunge exact acolo unde iti doresti sau unde iti este locul. Si Dumnezeu, 'are grija' sa ajungi acolo unde trebuie , la momentul potrivit.

Tu doar incearca sa fii mai bun si sa lupti in continuare!